site

Apl Berguna. Blog Baru. Fokus Lebih Tajam

Pertama, apl yang sangat berguna yang mungkin juga berguna oleh ramai pembaca saya, untuk diri mereka sendiri, anak mereka dan mungkin cucu mereka. ia adalah ID Burung Merlin. Sama ada anda tidak tahu langsung tentang burung, atau seorang pemerhati burung yang agak maju, apl ini – tersedia untuk Android dan iOS – akan membantu anda mengenal pasti burung yang anda lihat atau dengar di luar rumah. Saya telah menggunakannya selama beberapa bulan dan saya rasa ia benar-benar cemerlang. Terutamanya berguna ialah keupayaan apl untuk mendengar burung di sekeliling anda dan menunjukkan cadangan masa nyata untuk lagu atau panggilan!

Walau bagaimanapun, saya tidak menerangkannya di sini tetapi …

Di blog baru saya!

Saya telah memulakan blog baru bernama Denzil Alam. Ia merangkumi enam topik: foto, buku, berita, panduan, projek dan peralatan. Seperti yang diketahui oleh ramai pembaca saya, alam semula jadi adalah salah satu keghairahan saya. Dengan memulakan blog alam semula jadi yang berdedikasi ini bermakna …

Fokus yang lebih tajam untuk Discovering Belgium

Oleh itu, blog Discovering Belgium saya akan tertumpu semata-mata pada … baik, menemui Belgium, dan bukannya topik lain (seperti alam semula jadi) yang mungkin tidak berkaitan secara langsung dengan Belgium.

Jadi, jika anda berminat dengan alam semula jadi, sila pergi ke sana Denzil Alam dan melanggan siaran berkaitan alam semula jadi.

Jika tidak, hanya kekal di tempat anda berada di Discovering Belgium, di mana anda boleh mengharapkan siaran biasa yang hanya melibatkan negara adil ini.

Sudah tentu, tiada apa yang menghalang anda daripada mengikuti kedua-duanya!

PS Jika anda kehilangan sesuatu untuk dibaca tentang Belgium, saya sangat mengesyorkan anda membaca akaun Andreas Moser yang menarik dan sangat lucu tentang lawatannya ke medan perang Waterloo baru-baru ini: Medan Pertempuran Waterloo, Mencari Tulang, dan Makan Malam Mengejutkan

Keluaran Hongkong

Data Hongkong

Togel Deposit Pulsa

Data Keluaran SGP

Result Sidney

Data Keluaran SDY