Uncategorized

DUTA WPT® ANDREW NEEME MENGANJURKAN PERMAINAN PERTEMUAN TERKENAL DI WPT PRIME CAMBODIA

Los Angeles, CA (4 Ogos 2022) – Duta World Poker Tour ® Andrew Neeme akan menjadi tuan rumah Permainan Meet Up yang popular di Data SGP rantau Asia-Pasifik buat kali pertama sebagai sebahagian daripada acara WPT ® Prime Cambodia akhir bulan ini.

MUG itu akan berlangsung pada 17 Ogos sebagai sebahagian daripada perayaan WPT Prime Cambodia Result SGP yang berlangsung di NagaWorld di Phnom Penh pada 11-23 Ogos. Terdapat lima jadual tindakan permainan tunai $2/$5 di mana pemain akan dapat berinteraksi dengan Neeme.

“Berkongsi perjalanan saya sentiasa menjadi aspek kegemaran peribadi kandungan saya,” kata Neeme. “Saya teruja untuk peluang untuk merasai semua yang ditawarkan di Kemboja dan membawa penonton saya bersama-sama untuk perjalanan.”

Permainan Meet Up di WPT Prime Cambodia menandakan kali kedua Neeme menjadi tuan rumah di luar Amerika Syarikat. Yang pertama Keluaran SGP adalah pada Januari 2020, apabila Neeme dan rakan Duta WPT Brad Owen menyeberangi kolam dan menyertai pemain dari seluruh pelusuk dunia di London.

“Meet Up Games menyediakan cara yang menyeronokkan dan berkesan untuk menghimpunkan ahli komuniti WPT dari seluruh pelusuk dunia,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif World Poker Tour. “WPT berbangga menjadi sebahagian daripada Andrew yang membawa pengalaman perkongsian Permainan Meet Up ke tempat baharu.”

Pemain yang berminat untuk Togel SGP menghadiri Permainan Pertemuan Andrew Neeme di WPT Prime Cambodia perlu mendaftar terlebih dahulu dengan menghubungi events@wpt.com .

Jadual penuh WPT Prime Cambodia mempunyai banyak tawaran kepada pemain yang hadir, dengan kejohanan Mystery Bounty selama dua hari bermula pada 15 Ogos, Acara Utama WPT Prime Cambodia beli-masuk $1,100 bermula pada 18 Ogos dan pembelian masuk $5,300 USD Short Deck High Roller pada 19 Ogos. Pemain akan berpeluang bertemu Neeme semasa dia menghadiri kejohanan dan perayaan lain melalui parti pemain pada 20 Ogos. Butiran penuh tentang festival itu boleh didapati di sini .